Kunder, partners och leverantörer!

Vi är stolta över att kunna berätta att Evodor idag är ett helägt dotterbolag till Yara International ASA. Köpet är ännu en bekräftelse på att vår strävan samt hårda arbete med att bygga förtroende och lojalitet tillsammans med våra kunder, partners och leverantörer verkligen är rätt väg att gå.

Vad innebär detta för mig?
Vi fortsätter precis som vanligt och alla anställda inom Evodor är kvar samtidigt som vi också får ytterligare resurser, kompetens och lösningar från en professionell organisation som Yara.

Sammantaget innebär detta att allt är som vanligt, fast bättre!

För kännedom så har också en mer formell pressrelease gått ut och den hittar Ni här. Länk till Yara.se hittar ni här.

Sist men inte minst, precis som tidigare så är ni välkomna att kontakta oss om det finns minsta fråga, i stort som smått!

 

Vi växer och behöver anställa en regionsansvarig för västra Sverige!
Evodor är ett svenskt företag specialiserat på miljövänlig rening av aggressiva & luktande gaser från avlopps- & avfallsanläggningar. Vi arbetar med kundspecifika helhetslösningar från projektering, egentillverkade produkter, installation och underhåll. På kort tid har vi etablerat Evodor som marknadsledande i Sverige. Vi växer och behöver anställa en regionsansvarig representant för västra Sverige. Är du den vi söker?

Gå gärna in här och läs mer om vem vi tror du är.

I dagens oroliga samhälle är det för oss på Evodor viktigt att dra vårt strå till stacken. Vi har sedan Evodors uppstart stöttat unicef varje år, så även i år!

Läs mer
Tillbaka upp