Siluett

Vi växer och behöver anställa en regionsansvarig för västra Sverige!
Evodor är ett svenskt företag specialiserat på miljövänlig rening av aggressiva & luktande gaser från avlopps- & avfallsanläggningar. Vi arbetar med kundspecifika helhetslösningar från projektering, egentillverkade produkter, installation och underhåll. På kort tid har vi etablerat Evodor som marknadsledande i Sverige. Vi växer och behöver anställa en regionsansvarig representant för västra Sverige. Är du den vi söker?

Regionsansvarig med placering på regionen

Översikt
Mot bakgrund av ökad efterfrågan söker vi nu en regionsansvarig representant med placering på regionen. Du skall genom långsiktigt och förtroendeskapande arbete driva och utveckla nya samt befintliga affärer inom Din region. Bearbetning av marknaden sker i huvudsak genom personlig kontakt.

Tjänstebeskrivning
I rollen som regionsansvarig representant kommer du att arbeta med försäljning och marknadsföring av lösningar för luktreducering. Du förväntas självständigt vidareutveckla och slutföra affärer med befintliga kunder och samtidigt med stort engagemang bearbeta potentiella kunder. Tillsammans med kompetenta kollegor skapar du optimala kundlösningar, nöjda kunder och bygger långsiktiga affärsrelationer. Du kommer även att medverka på mässor, evenemang och kundträffar.

Din profil
Du har en förtroendeingivande framtoning och är en naturlig relationsbyggare. En förutsättning för att trivas i rollen är att du motiveras av att vara ute och träffa kunder. Som person är du självgående och visar stort engagemang för dina ansvarsuppgifter. För att lyckas i rollen behöver du vara social och kommunikativ. Arbetet innebär en del övernattningar. Vi sätter högre värde på rätt person än på rätt kunskap men vi ser att Du har hög allmänteknisk förståelse eftersom vi verkar på en teknikintensiv marknad. Vidare tror vi att Du har eftergymnasial utbildning.

Vi erbjuder
Ett spännande och varierande arbete i en organisation som präglas av tillväxt och utveckling. Vi är en prestigelös organisation som månar om arbetsglädje och utveckling.

Välkommen
Välkommen med din skriftliga ansökan! Vi läser ansökningarna löpande så skicka in din ansökan snarast. Eventuella frågor besvaras av Stefan Allerborg, direkt/mobil 08-562 840 01, mail Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. .

 

Tillbaka upp